top of page
home.jpg
sejtangyal-black-empty.png

A TERMÉSZET AZ EGYEDÜLI TANÍTÓ

NUTRIGENOMIKUS KOMPLEX KÉSZÍTMÉNYEK
A TEST TERMÉSZETES GYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁBAN ÉS JAVÍTÁSÁBAN

2in1_edited.png

HARMÓNIA ÉS VITALITÁS

A Sejtangyal termékek a modern világ legerősebb és egyben legártalmasabb hatásaival veszik fel a harcot. A stressz okozta oxidatív károsodások megfékezésétől az agresszív szabadgyökök befogásáig rendelkezik hatóanyagokkal. 
A modern kor egyik legjelentősebb civilizációs ártalma a krónikus stressz. A stressz az élet elkerülhetetlen része, de súlyos hatással lehet mentális és testi egészségünkre, tehát ennek kordában tartására fontos hogy hatékony lépéseket tegyünk.
angel1.jpg

ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEK

Az adaptogén gyógynövények növelik a stresszel szembeni ellenállást, módosítják a test reakcióit a külső (ártalmas) ingerekre, egyensúlyba hozzák a szervezet stresszre adott válaszreakcióit. 
Amennyiben arra van szükség lelassítják a túlműködő, miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket. A változásokhoz való alkalmazkodó képességünk (idegen szóval: adaptálódásunk) lehetséges az adaptogén gyógynövények segítségével.
level.jpg

ÉVEZREDEK ÓTA ISMERT GYÓGYNÖVÉNYEK

A távol-keleti orvoslás évezredek óta ismeri és alkalmazza ezeket a gyógynövényeket, ilyen többek között a Rhodiola rosea vagy aranygyökér, az Ashwagandha és a Bacopa is.
Minden adaptogén hatású gyógynövény egy kicsit más módon fejti ki hatását, ezért is mondhatjuk azt, hogy szinergikusan együtt hatnak ezek a növények az emberi életfolyamatokra. 
2in1_edited.png

ÉVTIZEDES KUTATÓMUNKA

A Sejtangyal termékek megalkotása során mindvégig a tudományos elvek érvényesültek, maximális figyelmet fordítva a magas hatóanyagtartalmú alapanyagok kiválasztására, azok megőrzésére az elkészült termékben.

ANTIOXIDÁNSOK

A szervezetünk antioxidáns védő rendszere hivatott az egyensúly fenntartására, melynek fontos elemei a táplálékkal bevitt „védőmolekulák”, antioxidánsok, enzimrendszeri aktivátorok. 

KOMPLEXITÁS

A SejtAngyal termékek előállítása során alkalmazott technológia és az alapanyagok szinergiája kedvez a szerves kelátkomplexek képződésének, amely nagyban növeli a hatóanyagok biohasznosulását az emberi szervezetben.
A gyógynövények tudományosan összeállított megfelelő kombinációja olyan receptúrákat hozhat létre, amelyek többek mint csupán a részek összege. A szinergiában működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik ki jótékonyhatásukat.  tovább...

SZINERGIA

angel3.jpg

SEGÍTSÉG A SEJTJEINKNEK 

A belső és külső környezeti terhelő hatások napi szinten milliónyi reaktív mellékterméket, úgynevezett szabadgyököket termelnek. Ezen agresszív molekuláknak egyetlen célja van, hogy reakcióba lépjenek valamivel, így önmaguk stabil kémia szerkezetűek lehessenek. 
A probléma pontosan ebben a megnövekedett reakciókészségben rejlik, hiszen minden egészségesen működő sejtünk célponttá válhat, és csak idő kérdése, hogy ez a szabadgyök áradat mikorra éri el a kritikus szintet.
angel2.jpg

TÁMOGASD VÉDEKEZŐ RENDSZERED

A szervezetünk antioxidáns védő rendszere hivatott az egyensúly fenntartására, melynek fontos elemei a táplálékkal bevitt „védőmolekulák”, antioxidánsok, enzimrendszeri aktivátorok
A fucoidan egy tengeri barnamoszatból kivont speciális bioaktív vegyület, mely az immunrendszer funkcióinak támogatása révén növeli az antioxidáns rendszerünk hatékonyságát. A kurkuma speciális kivonata mellet a kvercetin, a trans-rezveratrol és a gránátalma standardizált kivonata rendkívül erős szabadgyökfogó hatású, ezáltal csökkentheti a gyulladások létrejöttét, illetve a stressz okozta oxidatív károsodásokat is nagymértékben gátolja.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT

A SejtAngyallala kivételes minőségű, magas felszívódási arányú természetes étrend-kiegészítőket kínáljuk az egészséges étrend kiegészítésére. 

HARMONELLO

STRESS CONTROL FORMULA
60 DB KAPSZULA

A Harmonello adaptogén gyógynövényei növelik a stresszel szembeni ellenállást, módosítják a test reakcióit a külső (ártalmas) ingerekre, egyensúlyba hozzák a szervezet stresszre adott válaszreakcióit. Amennyiben arra van szükség lelassítják a túlműködő, miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket. A változásokhoz való alkalmazkodó képességünk (idegen szóval: adaptálódásunk) lehetséges az adaptogén gyógynövények segítségével. Innen származik az elnevezés is. A távol-keleti orvoslás évezredek óta ismeri és alkalmazza ezeket a gyógynövényeket, ilyen többek között a Rhodiola rosea vagy aranygyökér, az Ashwagandha és a Bacopa is. Minden adaptogén hatású gyógynövény egy kicsit más módon fejti ki hatását, ezért is mondhatjuk azt, hogy szinergikusan együtt hatnak ezek a növények az emberi életfolyamatokra. A Rhodiola a stresszreakciók során a hormonok emelkedését szorítja bizonyos határok közé, míg a Bacopa a szellemi frissességért, a koncentráció növekedéséért felel stresszes körülmények között is. Bizonyos hatóanyagok csökkenthetik a depresszív, szorongó hangulatot (ilyen az L-theanin), ezáltal a stressz okozta oxidatív (romboló) hatásokat csökkenti az emberi szervezetben. 
Raktáron! - Várható elküldés 24 órán belül
harmonello_edited.png
vitaluno_edited.png

VITALUNO

LIVING CELL FORMULA
60 DB KAPSZULA

Vitaluno összetevői között a fucoidan egy tengeri barnamoszatból kivont speciális bioaktív vegyület, mely az immunrendszer funkcióinak támogatása révén növeli az antioxidáns rendszerünk hatékonyságát. A kurkuma speciális kivonata mellet a kvercetin, a trans-rezveratrol és a gránátalma standardizált kivonata rendkívül erős szabadgyökfogó hatású, ezáltal csökkentheti a gyulladások létrejöttét, illetve a stressz okozta oxidatív károsodásokat is nagymértékben gátolja.
Raktáron! - Várható elküldés 24 órán belül

2 AZ 1 -BEN

STRESS CONTROLL & LIVING CELL FORMULA
2 x 60 DB KAPSZULA

A Harmonello adaptogén gyógynövényei növelik a stresszel szembeni ellenállást, módosítják a test reakcióit a külső (ártalmas) ingerekre, egyensúlyba hozzák a szervezet stresszre adott válaszreakcióit.  Vitaluno az immunrendszer funkcióinak támogatása révén növeli az antioxidáns rendszerünk hatékonyságát. Erős szabadgyökfogó hatású, ezáltal csökkentheti a gyulladások létrejöttét, illetve a stressz okozta oxidatív károsodásokat is nagymértékben gátolja. A HARMONELLO csökkenti a sejtek stresszes állapotát, a VITALUNO pedig energiával és élettel tölti fel őket. 
Raktáron! - Várható elküldés 24 órán belül
angel4.jpg
logo kivágott
Forgalmazza az Ecolife Natura Magyarország Kft.
Telefon: +36 20 463 4949
eMail: info@ecolifenatura.hu

Maradj kapcsolatban

Sikeres feliratkozás

2in1_edited.png
bottom of page