top of page
K%C3%A9perny%C5%91fot%C3%B3%202020-11-24

Technológia

A SejtAngyal HJK10  a világon egyedülálló, különleges, forradalmian új kivonási technológiájával készül.

SYL_1457_B.jpg

A kelát kötésű komplex molekulák felszívódása azért kiemelkedően magas, mertmegakadályozzák a felszívódást gátló egyéb tápanyagok hatását, ezáltal a felszívódás könnyűvé válik.

Egy 12 lépcsős  teljes spektrumú kivonatolást alkalmazunk, ami a növények szélesebb beltartalmi értékét kinyeri a szárított alapanyagból. Az egyedi technológia megóvja az értékes és érzékeny növényi hatóanyagokat. A SejtAngyal HJK10 a lehető legtermészetesebb formában tartalmazza a gyógynövényekből kivont anyagokat.

A SejtAngyal HJK10 előállítása során felhasznált növényi magvak a legmagasabb potenciállal rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy a mag akkor kerül bele a termékbe, vagyis akkor válik „SejtAngyallá” , amikor az a legmagasabb tápanyag-, enzim- és energiatartalmú. Ez közvetlenül a csírázás előtti időszak, amikor a mag a nyugalmi fázisát követően újra megduzzad, elindul benne az élet, aktiválódnak a csírázáshoz szükséges enzimek és növényi hormonok, illetve a raktárakból mobilizálódnak a tápanyagok.

A speciális előállítási eljárás során a növényi hatóanyagok olyan szerves közegbe kerülnek, hogy az emberi szervezet számára könnyebben felhasználható és hasznosítható lesz.

 Teljes spektrumú gyógynövény kivonat kelát kötésben

Science Lab

A SetjAngyal HJK10-ben - a különleges kivonási eljárásnak köszönhetően    - kiemelkedően magas a biohasznosulás.     

bottom of page